Bessie & Barnie Steyl

Besse & Barnie is een Amerikaans bedrijf dat in 2008 is opgericht.  Het bedrijf heeft als doel het ontwerpen en produceren van onderscheidende, buitengewone hondenartikelen. Ze blinken uit in design, vormgeving en absolute topkwaliteit in al hun artikelen die ze in de Verenigde Staten vervaardigen. Elk item wordt volledig met de hand geproduceerd door zeer bekwame ambachtslieden. Kiezen voor een Bessie & Barnie product betekent kiezen voor een zeldzaam, hoge kwaliteit item met een vleugje glitter.

Onze beschikbare stoffen van Bessie & Barnie zijn levendig, fluweelachtig, helder en modern, en het is moeilijk om er niet verliefd op te worden. Elk huisdier of persoon zal er verliefd op worden door het gewoon aan te raken. Onze producten van Bessie & Barnie zijn de meest modieuze en onderscheidende op de markt in Steyl dankzij onze kenmerkende stoffenreeks en meer dan 1.000 scala combinaties. Klanten in Steyl kunnen ook ruches, vulling of een monogram toevoegen om het nog persoonlijker te maken. 

Combinaties

Bessie & Barnie manden kunnen aan verscheidene kanten en in verschillende vormen worden gebruikt. Stoffen, monogrammen en ruches kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd, waardoor elk stuk een bijzondere esthetiek krijgt. Vermits de hoes afneembaar is, zijn deze hondenkussens eenvoudigweg met de hand te wassen. De manden zijn er in verschillende maten, daarom zijn ze geschikt voor ieder hondenras.

Voor het vullen van de binnenhoes is gerecycleerd plastic gebruikt. De bekleding is dik, dus je hond zal zich er prettig in voelen. Het doek voelt zeer zacht en zijdeachtig aan. Het mandje kan zowel aan de boven- als onderkant van de bak worden gebruikt.

De ronde Bagel-vorm is volmaakt om tot rust te komen en een goede nachtrust te krijgen. De binnenvulling van de bagel bestaat uit twee delen: een los midden kussen en een lang slangenachtig kussen dat eromheen gewikkeld is. Deze zijn gevuld met milieuvriendelijk Polyfill. Dit zijn lege drinkflessen van plastic. Ze worden hergebruikt en gerecycleerd. Daarnaast, bestaat het uit een waterafstotende coating dat de gehele binneninhoud afschermt. Als je hond op het kussen plast, verwijder je de hoes, was je hem snel met de hand en spoel je indien nodig de binnenbekleding af onder de douche of in bad. Deze bolvormige hondenmand biedt je hond een uitstekend gemak en luxe.

Duurzaamheid

Bekijk de artikelen

Duurzaamheid is ook een onderdeel van het Bessie & Barnie luxe concept. Voor de meest energieke honden en katten bevorderen onze producten van Bessie & Barnie Steyl het spelen en graven. Onze dierenbedden, benchkussens en dekens behouden hun kwaliteit, zelfs na herhaaldelijk wassen en drogen, waardoor honden en baasjes voldaan zijn. Bessie & Barnie bedden zijn simel in elkaar te zetten, schoon te maken, en worden geleverd met een duurzame waterbestendige kussenvoering. Voor ons is duurzaamheid ook een merkwaardige overweging. Wij hechten waarde aan het milieu waarin we leven en streven ernaar het te behouden. Daarom zijn de kussens in de bedden en artikelen van Bessie & Barnie gemaakt van milieuvriendelijk Polyfill, dat een bijproduct is van gerecyclede sodaflessen. Voor elk bed dat ze maken, worden minstens 30 frisdrankflessen gerecycleerd en krijgen ze een nieuw leven. Hoe leuk is het dat je afval kan omtoveren tot magie?

Uitgebreid aanbod

Kussens, draagtassen, kleding, halsbanden, tuigen, riemen, harnassen, reiskoffer, manden, dekens, en nog veel meer artikelen behoren tot ons aanbod van Bessie & Barnie in Steyl. Wij kunnen je voorzien van een volledige selectie voor je hond dankzij onze verschillende accessoires en huisdierbenodigdheden.

Bessie & Barnie kopen

Met een Bessie & Barnie bed of mandje kan elke kamer in je huis metamorfoseren tot de nieuwe favoriete slaapplek van je hond. Je hond zal zich koninklijk voelen elke keer als hij zich opkrult om een dutje te doen, aangezien het gemaakt is van mooie en zijdeachtige materialen. Met zo veel grootte en kleur keuze om uit te kiezen, ben je er zeker van om de volmaakte uistraling voor je huis decor te ontdekken. Dit bed van hoge kwaliteit, met de hand gemaakt door deskundige ambachtslieden in de Verenigde Staten, is zowel aantrekkelijk als duurzaam. Het heeft ook een hoes die in de wasmachine gewassen kan worden en een waterdichte kussenvoering. Bovendien is de hoes dankzij de 360 graden ritssluiting eenvoudig te verwijderen om schoon te maken. Verwen je hond nu met Bessie & Barnie!

Contact