Hondenwinkel Helchin

Verken samen met je allerliefste hond de mooie streek rond Helchin! Neem je loyale viervoeter mee in een aangename hondenbuggy of fietskar en geniet van gezellige wandel- en fietstochten in de stad of in de natuur. Hondenbuggy’s of -fietskarren zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Bij Woefwinkel hebben we voor elk hondenras de perfecte buggy!

4 redenen om in Helchin een hondenbuggy of -fietskar te verwerven

Er zijn tal van redenen waarom een hondenfietskar of hondenbuggy in de streek van Helchin een topaankoop is:

 • Misschien heeft je hond helemaal geen zin om gedurende geruime tijd te lopen? Door je pup in een lift te geven in een hondenfietskar of -buggy van Doggyride of InnoPet krijgt hij de kans om de wijde wereld te ontdekken op een betrouwbare en relaxte manier.
 • Wil je lange fietstochten maken? Stel het uithoudingsvermogen van je hond dan niet op de proef. Als je lange dagtrips wil maken met je fiets dan is een hondentrailer of hondenfietskar de perfecte oplossing.
 • Heel wat honden, voornamelijk kleinere rassen zoals bulldogs en mopshonden vinden het prettig om mee met jou op pad te gaan, maar hun fysiek laat het niet altijd toe om heel gevorderd te lopen. In een hondenfietskar of hondenbuggy kun je je trouwe viervoeter overal mee naartoe nemen!
 • Een uitstapje in de frisse buitenlucht kan uitzonderlijk veel deugd doen. Als je hond aan het revalideren is van een ingreep, of als hij wat ouder is dan kan hij dankzij onze comfortabele hondenkarren van InnoPet en Doggyride toch meegenieten van wat quality time.

Zoek je een Doggyride fietskar of hondenbuggy in Helchin?

Bekijk de hondenfietskarren en buggy's

Wil je een stukje gaan joggen of wil je een fietstocht maken rond Helchin? Bij Woefwinkel hebben we alle ontwerpen hondenfietskarren en -buggy’s van Doggyride. Doggyride heeft 3 soorten hondenfietskarren: de Doggyride Mini, de Doggyride Original en de Doggyride Novel.

De Doggyride Mini is de uitstekende fietskar voor kleinere hondenrassen. De kar biedt afstand voor een extra deken en een waterfles, waardoor jullie een volledige dag op pad kunnen. Neem je het extra opzetstuk erbij? Dan kan deze kar gemakkelijk omgezet worden in een wandelkar. Naast de Doggyride Mini hebben we ook de Doggyride Original in voorraad. Deze kar is uitstekend voor een iets grotere hond. Dankzij de opening vooraan geniet hij van het uitzicht en de wind terwijl het zonnedak en ramen met gaas voor absolute luchtcirculatie zorgen. Mag het wat meer zijn? Kies dan voor de luxueuze Doggyride Novel fietskar! Deze royale buggy is door en door verwennerij voor je loyale viervoeter. Op een zacht deken geniet je hond van een heerlijke rit. Zowel aan aanlijnset als waterfleshouder zijn inbegrepen waardoor ook lange dagtochten tot de opties behoren.

Ruime keuze aan InnoPet hondenbuggy’s in Helchin

Bij hondenspeciaalzaak Woefwinkel zijn we in Helchin verdeler van InnoPet. Dit Nederlandse merk is al 25 jaar expert in de vervaardiging van hondenbuggy’s.

Helemaal nieuw is de InnoPet Retro. Je kiest bij dit ontwerp zelf of je hond naar jou kan kijken of naar de omgeving . Heb je verscheidene honden? De InnoPet hondenbuggy Mamut is volmaakt om enkele kleine hondjes of één grote hond in te vervoeren. De buggy heeft net zoals de InnoPet Hercules een capaciteit tot maar liefst 50kg. Trek je graag een ganse dag op uit? Kies dan voor de InnoPet hondenbuggy Adventure (honden tot 30kg) of voor de InnoPet All Terrain (honden tot 12,5kg). De wielen van deze buggy’s zijn gemaakt van EFA schuim waardoor ze niet plat kunnen gaan, perfect voor in de stad, in het park of in het bos. Top of the bill in het InnoPet gamma is de sportieve Urban hondenbuggy. Dit luxueuze ontwerp heeft niet alleen lederen handgrepen maar ook EFA wielen en hij is gemaakt uit een extra stevige stof. Contacteer ons voor meer informatie over de InnoPet hondenbuggy’s.

Exclusief verdeler van Piccolocane in Helchin

Bij Woefwinkel hebben we ook de stijlvolle  Piccolocane hondenbuggy’s in stock . Het merk staat garant voor veiligheid, comfort en innovatie. Met een Piccolocane buggy maak je absoluut indruk in Helchin. Piccolocane heeft 4 soorten hondenbuggy’s op de markt: Crea, Carino2, Tanto2 en Eco.  De Piccolocane Crea Wagon is een open hondenbuggy met parasol. Deze wandelwagen is uitstekend om er tijdens warme dagen op uit te trekken met één of verscheidene honden. De compactere Carino2 is een hondenbuggy voor kleinere hondenrassen. De bak kan gedemonteerd worden en in de auto gebruikt worden. Dit ontwerp kan honden tot 20kg dragen. Heb je twee honden of verschillende kleine hondjes? De Tanto2 kan tot 40kg dragen.

Bestel de Airbuggy hondenbuggy online!

Ben je op zoek naar de luxueuze hondenbuggy’s van het kwalitatieve  merk Airbuggy? De Airbuggy Dome 2 is een besliste topper. De buggy heeft een licht aluminium frame, een prettig handvat en 3 wielen. De afneembare mand is voorzien van stevig gaas waardoor je hond vertrouwd kan genieten van het zicht. Wil je de mand verplaatsen? De Airbuggy Cot is apart verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tenslotte hebben we bij Woefwinkel ook de Airbuggy Carriage Royal hondenbuggy, een aangename buggy met 4 wielen waarin grotere honden tot 55kg mee op wandel kunnen.  

Zoek uit ons groot aanbod  aan hondenfietskarren en hondenbuggy’s van Doggyride, InnoPet, Piccolocane en Airbuggy het volmaakt ontwerp voor jouw hond. We assisteren je graag met kiezen!

Bessie & Barnie Helchin

Besse & Barnie is een Amerikaans bedrijf dat in 2008 is opgericht.  Het bedrijf heeft als doel het ontwerpen en produceren van onderscheidende, bijzondere hondenartikelen. Ze blinken uit in design, vormgeving en absolute topkwaliteit in al hun artikelen die ze in de Verenigde Staten creëren. Elk item wordt volledig met de hand geproduceerd door zeer bekwame ambachtslieden. Kiezen voor een Bessie & Barnie product betekent kiezen voor een zeldzaam, hoge kwaliteit item met een vleugje glitter.

Onze beschikbare stoffen van Bessie & Barnie zijn levendig, fluweelachtig, helder en modern, en het is moeilijk om er niet verliefd op te worden. Elk huisdier of persoon zal er verliefd op worden door het gewoon aan te raken. Onze artikelen van Bessie & Barnie zijn de meest modieuze en onderscheidende op de markt in Helchin dankzij onze kenmerkende stoffenreeks en meer dan 1.000 verscheidene combinaties. Klanten in Helchin kunnen ook ruches, vulling of een monogram toevoegen om het nog persoonlijker te maken. 

Combinaties

Bessie & Barnie manden kunnen aan verschillende kanten en in verscheidene vormen worden gebruikt. Stoffen, monogrammen en ruches kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd, waardoor elk stuk een uitzonderlijke esthetiek krijgt. Omdat de hoes afneembaar is, zijn deze hondenkussens eenvoudigweg met de hand te wassen. De manden zijn er in verscheidene maten, hierdoor zijn ze geschikt voor ieder hondenras.

Voor het vullen van de binnenhoes is hergebruikt plastic gebruikt. De bekleding is dik, dus je hond zal zich er comfortabel in voelen. Het doek voelt zeer zacht en zijdeachtig aan. Het mandje kan zowel aan de boven- als onderkant van de bak worden gebruikt.

De ronde Bagel-vorm is volmaakt om tot rust te komen en een goede nachtrust te krijgen. De binnenvulling van de bagel bestaat uit twee delen: een los midden kussen en een lang slangenachtig kussen dat eromheen gewikkeld is. Deze zijn gevuld met milieuvriendelijk Polyfill. Dit zijn lege drinkflessen van plastic. Ze worden hergebruikt en gerecycleerd. Verder, bestaat het uit een waterafstotende coating dat de gehele binneninhoud bedekt. Als je hond op het kussen plast, verwijder je de hoes, was je hem snel met de hand en spoel je indien nodig de binnenbekleding af onder de douche of in bad. Deze bolvormige hondenmand biedt je hond een uniek gemak en luxe.

Duurzaamheid

Bekijk de artikelen

Duurzaamheid is ook een onderdeel van het Bessie & Barnie luxe concept. Voor de meest energieke honden en katten bevorderen onze producten van Bessie & Barnie Helchin het spelen en graven. Onze dierenbedden, benchkussens en dekens behouden hun kwaliteit, zelfs na herhaaldelijk wassen en drogen, waardoor honden en baasjes content zijn. Bessie & Barnie bedden zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, schoon te maken, en worden geleverd met een duurzame waterbestendige kussenvoering. Voor ons is duurzaamheid ook een aanzienlijke overweging. Wij hechten waarde aan het milieu waarin we leven en streven ernaar het te behouden. Daarom zijn de kussens in de bedden en artikelen van Bessie & Barnie gemaakt van milieuvriendelijk Polyfill, dat een bijproduct is van gerecyclede sodaflessen. Voor elk bed dat ze creëren, worden minstens 30 frisdrankflessen gerecycleerd en krijgen ze een nieuw leven. Hoe leuk is het dat je afval kan omtoveren tot magie?

Uitgebreid aanbod

Kussens, draagtassen, kleding, halsbanden, tuigen, riemen, harnassen, reiskoffer, manden, dekens, en nog veel meer artikelen behoren tot ons aanbod van Bessie & Barnie in Helchin. Wij kunnen je voorzien van een volledige selectie voor je hond dankzij onze verschillende accessoires en huisdierbenodigdheden.

Bessie & Barnie kopen

Met een Bessie & Barnie bed of mandje kan elke kamer in je huis transformeren tot de nieuwe geliefde slaapplek van je hond. Je hond zal zich majestueus voelen steeds als hij zich opkrult om een dutje te doen, vermits het gemaakt is van mooie en zijdeachtige materialen. Met zo veel grootte en kleur keuze om uit te kiezen, ben je er zeker van om de volmaakte look voor je huis decor te ontdekken. Dit bed van hoge kwaliteit, met de hand gemaakt door deskundige ambachtslieden in de Verenigde Staten, is zowel aantrekkelijk als duurzaam. Het heeft ook een hoes die in de wasmachine gewassen kan worden en een waterdichte kussenvoering. Verder is de hoes dankzij de 360 graden ritssluiting simel te verwijderen om schoon te maken. Verwen je hond nu met Bessie & Barnie!

Contact

France.
Bessie & Barnie

Bessie & Barnie est une entreprise américaine fondée en 2008.  L’objectif de l’entreprise est de concevoir et de fabriquer des produits uniques pour chiens, spéciaux. Ils se distinguent par leur conception, leur style et l’excellence absolue de tous leurs articles qu’ils produisent aux États-Unis. Chaque article est fabriqué entièrement à la main par des artisans extrêmement qualifiés. Choisir un produit Bessie & Barnie signifie choisir un article spécial, de haute qualité avec une touche de perfection.

 

Nos tissus proposés chez Bessie & Barnie sont éclatants, soyeux, lumineux et modernes, et il est difficile de ne pas en tomber amoureux. N’importe quel animal de compagnie ou personne en tombera amoureux rien qu’en le touchant. Nos produits de Bessie & Barnie sont les plus à la mode ainsi que les plus originaux sur le marché de France grâce à notre gamme de tissus à caractéristiques uniques et à plus de 1 000 combinaisons diverses. Les clients de France peuvent également ajouter des volants, du rembourrage ou encore un monogramme pour rendre leur article d’autant plus personnel.

Combinaisons

Les paniers Bessie & Barnie peuvent être utilisés sur leurs différents côtés et sous diverses formes. Les tissus, les monogrammes ainsi que les volants peuvent être combinés de manières diverses, donnant à chaque pièce une esthétique spéciale. Parce que la housse est amovible, ces coussins pour chiens sont facilement lavables à la main.
Les paniers existent en différentes tailles, et conviennent alors à {chaque}  race de chiens.

Du plastique recyclé est utilisé pour remplir la housse intérieure. La doublure est épaisse, votre chien s’y sentira à l’aise. Le tissu est extrêmement doux et soyeux. Le panier peut être utilisé dans les deux sens.

La forme ronde du bagel est remarquable pour passer une bonne nuit de sommeil. La composition intérieure du bagel est fabriquée en deux parties : un coussin central détachable ainsi qu’un long coussin en forme de serpent qui l’entoure. Ils sont tous deux remplis de Polyfill, un matériau respectueux de l’environnement. Ce matériau est composé de bouteilles en plastique vides. Elles sont réutilisées et recyclées. En plus de cela, le coussin est constitué d’un revêtement hydrofuge qui couvre tout l’intérieur. Si votre chien urine sur le coussin, il vous suffit de retirer la housse, de la laver rapidement à la main et, si nécessaire, de rincer la doublure intérieure sous la douche ou dans le bain. Ce panier sphérique offre à votre chien un confort excellent ainsi que du luxe.

Durabilité

La durabilité fait également partie du concept luxueux de Bessie & Barnie. Pour les chiens et les chats les plus énergiques, nos produits de France Bessie & Barnie encouragent le jeu et le creusage. Nos lits pour animaux, nos coussins de canapé ainsi que nos couvertures conservent leur qualité même après des lavages et séchages répétés, laissant les chiens et les propriétaires contents. Les lits Bessie & Barnie sont simples à assembler ainsi qu’à nettoyer, et ils sont équipés d’un coussin durable, résistant à l’eau. Pour nous, la durabilité est également une considération significative. Nous valorisons l’environnement dans lequel nous vivons et nous nous efforçons de le préserver. C’est pourquoi les coussins des lits et des articles de Bessie & Barnie sont fabriqués à partir de Polyfill écologique, qui est un sous-produit des bouteilles de soda en plastique recyclées. Pour chaque lit fabriqué, au moins 30 bouteilles de soda sont recyclées et se voient offrir une nouvelle vie. N’est-ce pas génial de pouvoir transformer des déchets par magie?

Une large gamme

Coussins, sacs à main, vêtements, colliers, harnais, valises, paniers, couvertures et bien d’autres articles encore font partie de la gamme de produits que nous proposons chez Bessie & Barnie à France. Nous pouvons vous fournir une sélection complète pour votre chien grâce à nos différents accessoires et articles pour animaux de compagnie.

Acheter Bessie & Barnie

Avec un lit ou un panier Bessie & Barnie, n’importe quelle pièce de votre maison peut être transformée en un nouveau lieu de sommeil favori pour votre chien. Votre chien se sentira majestueux chaque fois qu’il se blottira  dans son panier pour une sieste, parce qu’ il est fabriqué à partir de magnifiques et soyeux matériaux. Avec un.e vaste sélection de tailles et de couleurs différentes parmi lesquelles vous pouvez faire votre choix, vous êtes certain de trouver l’aspect impeccable pour votre décoration d’intérieur. Fabriqué à la main par des artisans extrêmement expérimentés aux États-Unis, ce lit de haute qualité est à la fois attrayant et durable. Il est également doté d’une housse lavable en machine et d’une doublure d’oreiller imperméable. Ensuite, la fermeture éclair à 360 degrés permet de retirer la housse facilement afin de la nettoyer. Dorlotez votre chien dès à présent grâce à Bessie & Barnie !

Poussette pour chien ou remorque à vélo pour chien France

Observez les beaux alentours de France avec votre chien adoré ! Emmenez votre fidèle compagnon à quatre pattes dans une confortable poussette pour chiens ou dans une remorque à vélo et profitez d’agréables promenades à pied ou à vélo en ville ou dans la nature. Les poussettes pour chiens ou les remorques à vélos existent en plusieurs tailles, couleurs et modèles. Chez Woefwinkel, nous avons la poussette parfaite pour chaque race de chien !

4 Raisons d'acheter une poussette pour chien ou une remorque à vélo pour chien dans France

Il existe de nombreuses raisons pour lesquels.lesquelles une remorque ou une poussette pour chien est un {achat idéal} dans la région de France :

 

 • Peut-être que votre chien n’a pas envie de parcourir pendant trop longtemps ? En emmenant votre chiot dans une remorque ou une poussette Doggyride ou InnoPet, vous lui donnez la chance d’explorer le monde de manière sécurisée et détendue.
 • Vous voulez faire de lointains voyages à vélo ? Alors, ne mettez pas l’endurance de votre chien à rude épreuve. Si vous voulez faire de longues excursions durant une journée entière, avec votre vélo, une remorque à vélo pour chien est le.la solution idéal.e.
 • De nombreux chiens, et, en particulier, les plus petites races telles que les bouledogues ainsi que les carlins, adorent sortir avec vous, mais leur état ne leur permet pas toujours de marcher de longues distances. Une remorque à vélo ou une poussette pour chiens vous permettra d’emmener votre adorable ami à quatre pattes partout où vous allez !

Une sortie à l’air libre peut être très enrichissante. Si votre chien se remet d’une opération ou s’il est un peu plus âgé, il peut profiter de moments privilégiés avec vous grâce à nos confortables remorques pour chiens d’InnoPet et de Doggyride.

Vous cherchez une remorque à vélo ou une poussette pour chien Doggyride à France ?

Voulez-vous faire un jogging ou un tour à vélo dans France? Chez Woefwinkel, nous disposons de tous les modèles de remorques pour chiens et de poussettes de Doggyride. Doggyride propose 3 types de remorques à vélos pour chiens : la Doggyride Mini, la Doggyride Original et la Doggyride Novel.

 

Le Doggyride Mini est la remorque à vélo idéale pour les petites races de chiens. Il y a de la/l’ espace pour une couverture supplémentaire ainsi que pour une bouteille d’eau, ce qui vous permet de rester sur la route toute la journée. Vous souhaitez emmener l’accessoire supplémentaire ? Alors, elle peut facilement être changée en une remorque de marche. Outre le Doggyride Mini, nous avons également le Doggyride Original en provision. Ce panier est parfait pour un chien un rien plus grand. L’ouverture à l’avant lui permet de profiter de la vue ainsi que du vent, tandis que le toit ouvrant et les fenêtres en filet assurent une circulation optimale de l’air. Vous voulez quelque chose de plus spacieux? Choisissez alors la luxueuse remorque à vélo Doggyride Novel ! Cette poussette spacieuse est un incroyable plaisir pour votre fidèle compagnon à quatre pattes. Sur une couverture souple, votre chien profitera d’un trajet confortable. Un jeu de laisse et un porte-bouteille d’eau sont inclus, ce qui permet de faire des excursions durant de longues journées.

Grand choix de poussettes pour chiens InnoPet à France

Le magasin spécialisé pour chiens Woefwinkel est le distributeur d’InnoPet à France. Cette marque néerlandaise est depuis 25 ans la spécialiste de la fabrication de poussettes pour chiens.

 

L’InnoPet Retro est entièrement neuf. Avec ce modèle, vous choisissez si votre chien vous regarde ou regarde ce qui l’entoure. Vous avez divers chiens? La poussette pour chien InnoPet Mamut est idéale pour le transport de plusieurs petits chiens ou d’un grand chien. Comme l’InnoPet Hercules, elle a une capacité allant jusqu’à 50 kg. Vous aimez sortir durant une journée entière ? Choisissez alors la poussette pour chiens InnoPet Adventure (chiens jusqu’à 30 kg) ou l’InnoPet All Terrain (chiens jusqu’à 12,5 kg). Les roues de ces poussettes sont fabriquées en mousse EFA afin qu’elles ne puissent pas se dégonfler, parfaites pour la ville, le parc ou encore la forêt. Le haut de gamme de la gamme InnoPet est la poussette sportif Urban. Ce modèle luxueux n’a pas seulement des poignées en cuir mais aussi des roues EFA et il est fabriqué d’un tissu extrêmement résistant. Contactez-nous pour de plus amples informations sur les poussettes pour chiens InnoPet.

Distributeur exclusif de Piccolo Cane dans France.

Chez Woefwinkel, nous proposons également les poussettes Piccolo Cane, plus élégants et plus chèrs en approvisionnement. La marque est synonyme de sécurité, de confort et d’innovation. Avec une poussette Piccoo Cane, vous ferez surement impression dans France. Piccolo Cane propose 4 modèles de poussette pour chiens sur le marché : Crea, Carino2, Tanto2 et Eco. La Piccolo Cane Crea Wagon est une poussette ouverte pour chiens dotée d’un parasol. Cette poussette est parfaite pour sortir un ou plusieurs chiens durant les journées chaudes. La Carino2, plus compacte, est une poussette pour chiens de petites races. Le bac peut être démonté et utilisé dans la voiture. Ce modèle peut transporter des chiens jusqu’à 20 kg. Vous avez deux chiens ou plusieurs petits chiens ? La Tanto2 peut supporter jusqu’à 40kg.

Hondenwinkel Helchin - Woefwinkel - Luxueuze merken en artikelen voor jouw hond
Hondenwinkel Helchin - Woefwinkel - Luxueuze merken en artikelen voor jouw hond

Commandez la poussette pour chien Airbuggy en ligne !

Vous êtes à la recherche de la luxueuse poussette pour chien de la marque de qualité Airbuggy ? L’Airbuggy Dome 2 est un choix incontournable. La poussette possède un cadre léger en aluminium, une poignée confortable ainsi que 3 roues. Le panier amovible est équipé d’une maille solide pour que votre chien puisse profiter de la vue en toute sécurité. Vous voulez échanger le panier ? L’Airbuggy Cot est disponible séparément en différentes couleurs. Enfin, nous avons également l’Airbuggy Carriage Royal chez Woefwinkel, une poussette confortable à 4 roues qui peut emmener en promenade les chiens les plus gros, allant jusqu’à 55 kg.

Trouvez le modèle idéal pour votre chien parmi notre vaste gamme de remorques et poussettes pour chiens de Doggyride, InnoPet, Piccolocane et Airbuggy. Nous vous {aiderons} à choisir !

Bessie & Barnie Deutschland

Besse & Barnie ist ein amerikanisches Unternehmen, das im Jahr 2008 gegründet wurde.  Das Ziel des Unternehmens ist es, besondere Hundeprodukte zu entwerfen und zu produzieren. Sie zeichnen sich durch Design, Styling und hervorragende Qualität ihrer Artikel aus, die sie in den Vereinigten Staaten herstellen. Jeder Artikel wird von hochqualifizierten Kunsthandwerkern in Handarbeit gemacht. Wenn du dich für ein Produkt von Bessie & Barnie entscheidest, entscheidest du dich für ein besonderes Produkt mit einem Hauch von Glitzer.

Unsere verfügbaren Stoffe von Bessie & Barnie sind lebendig, samtig, hell und modern, und es ist schwer, sich nicht in sie zu verlieben. Jedes Haustier und jeder Mensch wird sich in sie verlieben, wenn er sie nur berührt. Unsere Produkte von Bessie & Barnie ist die modischste und unverwechselbarste auf dem Markt in der Deutschland, dank unserer kennzeichnenden Stoffauswahl und über 1.000 verschiedene Kombinationen. Kunden in Deutschland können auch Rüschen, Polsterungen oder ein Monogramm hinzufügen, um es noch persönlicher zu machen.

Kombinationen

Bessie & Barnie Körbe können auf unterschiedliche Seiten und in unterschiedliche Formen verwendet werden. Stoffe, Monogramme und Rüschen können auf unterschiedliche Weise kombiniert werden und verleihen jedem Stück eine außergewöhnliche Ästhetik. Da der Bezug abnehmbar ist, können diese Hundekissen ganz leicht von Hand gewaschen werden. Die Körbe gibt es in verschiedenen Größen, hierdurch sind sie für jede Hunderasse geeignet.

Für die Füllung der Innenhülle wird wiederverwerteter Kunststoff verwendet. Das Futter ist dick, so dass sich dein Hund darin bequem fühlen wird. Der Stoff fühlt sich sehr weich und seidig an. Der Korb kann sowohl mit der Oberseite als auch mit der Unterseite des Korbes verwendet werden.

Die runde Bagel-Form ist hervorragend, um sich zu entspannen und einen guten Schlaf zu bekommen. Das Füllmaterial des Bagels besteht aus zwei Teilen: einem losen Mittelkissen und einem langen, schlangenähnlichen Kissen, das um es herum gewickelt ist. Diese sind mit umweltfreundlichem Polyfill gefüllt. Das sind leere Getränkeflaschen aus Plastik. Sie werden wiederverwendet und recycelt. Außerdem besteht sie aus einer wasserabweisenden Beschichtung, die das gesamte Innere schützt. Wenn dein Hund auf das Kissen pinkelt, nimmst du den Bezug ab, wäschst ihn schnell mit der Hand und spülst das Innenfutter bei Bedarf in der Dusche oder Badewanne aus. Dieser kugelförmige Hundekorb bietet deinem Hund einzigartigen {Komfort} und Luxus.

Nachhaltigkeit

Sehen Sie sich die Artikel an

Nachhaltigkeit

Nachhaltigkeit ist auch Teil des Luxuskonzepts von Bessie & Barnie. Für die energiegeladensten Hunde und Katzen fördern unsere Bessie & Barnie Deutschland Produkte das Spielen und Buddeln. Unsere Haustierbetten, Sitzkissen und Decken behalten ihre Qualität auch nach mehrmaligem Waschen und Trocknen, so dass Hunde und Besitzer befriedigt sind. Bessie & Barnie Betten sind simpel zu montieren und zu reinigen und werden mit einem strapazierfähigen, wasserfesten Kissenbezug geliefert. Für uns ist Nachhaltigkeit auch ein wichtiger Aspekt. Wir schätzen die Umwelt, in der wir leben, und bemühen uns, sie zu erhalten. Deshalb bestehen die Kissen in den Betten und Artikeln von Bessie & Barnie aus umweltfreundlichem Polyfill, einem Nebenprodukt aus recycelten Getränkeflaschen. Für jedes Bett, das sie kreieren, werden mindestens 30 Getränkeflaschen recycelt und erhalten ein neues Leben. Wie schön ist es, dass du Abfall in Magie verwandeln kannst?

Umfangreiches Angebot

Kissen, Tragetaschen, Kleidung, Halsbänder, Geschirre, Leinen, Goller, Reisekoffer, Körbe, Decken und viele weitere Artikel sind Teil unseres Angebots bei Bessie & Barnie in Deutschland. Mit unserem abwechslungsreichen Zubehör und Haustierbedarf können wir dir eine komplette Auswahl für deinen Hund bieten.

Bessie & Barnie kaufen

Mit einem Bessie & Barnie Bett oder Korb kann jeder Raum in deinem Haus in einen neuen Lieblingsschlafplatz für deinen Hund transformiert werden. Dein Hund wird sich majestätisch fühlen, immer wenn er sich für ein Nickerchen zusammenrollt, da es aus schönen und seidigen Materialien hergestellt ist. Bei der großen Auswahl an Größen und Farben findest du bestimmt den perfekten Look für dein Zuhause. Dieses hochwertige Bett, das von erfahrenen Handwerkern in den USA handgefertigt wird, ist sowohl attraktiv als auch langlebig. Außerdem hat es einen maschinenwaschbaren Bezug und ein wasserdichtes Kopfkissenfutter. Obendrein lässt sich der Bezug dank des 360-Grad-Reißverschlusses zum Reinigen ganz leicht abnehmen. Verwöhne deinen Hund jetzt mit Bessie & Barnie!

Hundebuggy oder Hundefahrradanhänger Deutschland

Besuche die tolle Umgebung von Deutschland mit deinem geliebten Hund! Nimm deinen treuen Vierbeiner in einem bequemen Hundebuggy oder Fahrradanhänger mit und genieße angenehme Spaziergänge und Radtouren in der Stadt oder in der Natur. Hundebuggys oder Fahrradanhänger gibt es in verschiedenen Größen, Farben und Modellen. Bei Woefwinkel haben wir für jede Hunderasse den idealen Buggy!

4 Gründe, einen Hundebuggy oder Fahrradanhänger in Deutschland zu kaufen

Es gibt viele Optionen, warum ein Hundefahrradanhänger oder Hundebuggy ein top Kauf in der Gegend von Deutschland ist:

 • Vielleicht hat dein Hund keine Lust, lange zu laufen? Wenn du deinen Welpen in einem Doggyride oder InnoPet Hundefahrradanhänger oder Buggy mit nimmst, hat er die Option, die weite Welt auf eine geborgene Weise zu erkunden.
 • Willst du lange Radtouren machen? Dann solltest du die Ausdauer deines Hundes nicht auf die Probe stellen. Wenn du lange Tagesausflüge mit deinem Fahrrad machen willst, ist ein Hundebuggy oder Hundefahrradanhänger die perfekte Lösung.
 • Viele Hunde, vor allem kleinere Rassen wie Bulldoggen und Möpse, finden es angenehm mit dir zu spazieren, aber ihre Natur erlaubt es ihnen nicht immer, sehr weit zu laufen. Mit einem Hundefahrradanhänger oder Hundebuggy kannst du deinen treuen Vierbeiner überall hin mitnehmen!
 • Ein Ausflug in die kühlende Luft kann sehr lohnend sein. Wenn sich dein Hund von einer Operation erholt oder schon etwas älter ist, kann er dank unserer komfortablen Hundetransporter von InnoPet und Doggyride ein paar schöne Stunden mit dir verbringen.

Suchst du einen Doggyride Fahrradanhänger oder Hundebuggy in Deutschland?

Sehen Sie sich die Fahrradanhänger und Buggys für Hunde an

Willst du joggen gehen oder eine Fahrradtour durch Deutschland machen? Bei Woefwinkel haben wir alle Modelle von Hundefahrradanhängern und Hundebuggys von Doggyride. Doggyride hat 3 Arten von Hundefahrradanhängern: den Doggyride Mini, den Doggyride Original und den Doggyride Novel.

Der Doggyride Mini ist der ideale Fahrradanhänger für kleinere Hunderassen. Er hat Raum für eine zusätzliche Decke und eine Wasserflasche, damit du den ganzen Tag unterwegs sein kannst. Den zusätzlichen Aufsatz hinzufügen? Dann kann er leicht in einen Wanderanhänger umgebaut werden. Neben dem Doggyride Mini haben wir auch den Doggyride Original auf Vorrat. Dieser Wagen ist perfekt für einen etwas größeren Hund. Durch die vordere Öffnung kann er den Ausblick und den Wind genießen, während das Sonnendach und die Netzfenster für maximale Luftzirkulation sorgen. Willst du noch etwas mehr? Dann entscheide dich für den luxuriösen Doggyride Novel Fahrradanhänger! Dieser großzügige Buggy ist eine pure Verwöhnung für deinen treuen vierbeinigen Freund. Auf einer flockigen Decke wird dein Hund eine bequeme Fahrt genießen. Sowohl Leinen-Set als auch Wasserflaschenhalter sind im Lieferumfang enthalten, so dass auch lange Tagesausflüge möglich sind.

Große Auswahl an InnoPet Hundebuggys in Deutschland

Wir vom Hundefachgeschäft Woefwinkel sind Vertriebspartner von InnoPet in Deutschland. Diese niederländische Marke ist seit 25 Jahren Spezialist für die Herstellung von Hundebuggys.

Völlig neu ist das InnoPet Retro. Bei diesem Modell wählst du aus, ob dein Hund dich oder die Umgebung anschauen kann. Hast du  mehrere Hunde? Der InnoPet Mamut Hundebuggy ist perfekt für den Transport von mehreren kleinen Hunden oder einem großen Hund. Wie der InnoPet Hercules hat er eine Kapazität von bis zu 50 kg. Gehst du gerne den gesamten Tag lang aus? Dann entscheide dich für den InnoPet Adventure Hundebuggy (Hunde bis zu 30 kg) oder den InnoPet All Terrain (Hunde bis zu 12,5 kg). Die Räder dieser Buggys bestehen aus EFA-Schaumstoff, damit sie nicht platt gehen können – perfekt für die Stadt, den Park oder den Wald. Der sportliche Hundebuggy Urban ist der Spitzenreiter im InnoPet-Sortiment. Dieses luxuriöse Modell hat nicht nur Ledergriffe, sondern auch EFA-Räder und ist aus einem extra starken Stoff gefertigt. Kontaktiere uns für weitere Informationen über die InnoPet Hundebuggys.

Exklusiver Händler von Piccolocane in Deutschland

Bei Woefwinkel führen wir auch die geschmackvolleren und teureren Piccolocane Hundebuggys im Sortiment. Die Marke steht für Sicherheit, Komfort und Innovation. Mit einem Piccolocane-Buggy wirst du in Deutschland ganz bestimmt Eindruck machen. Piccolocane hat 4 Modelle von Hundebuggys auf dem Markt: Crea, Carino2, Tanto2 und Eco. Der Piccolocane Crea Wagon ist ein offener Hundekinderwagen mit einem Sonnenschirm. Dieser Kinderwagen ist ausgezeichnet, um einen oder mehrere Hunde an warmen Tagen auszuführen. Der kompaktere Carino2 ist ein Hundebuggy für kleinere Hunderassen. Die Schale kann zerlegt und im Auto verwendet werden. Dieses Modell kann Hunde bis zu 20 kg tragen. Hast du zwei Hunde oder mehrere kleine Hunde? Der Tanto2 kann bis zu 40 kg tragen..

Bestelle den Airbuggy Hundebuggy online!

Bist du auf der Suche nach dem luxuriösen Hundebuggy der Qualitätsmarke Airbuggy? Der Airbuggy Dome 2 ist ein absoluter Gewinner. Der Buggy hat einen leichten Aluminiumrahmen, einen bequemen Griff und 3 Räder. Der abnehmbare Korb ist mit einem stabilen Netz ausgestattet, damit dein Hund die Aussicht sicher genießen kann. Willst du den Korb wechseln? Das Airbuggy Cot ist separat in verschiedenen Farben erhältlich. Schließlich gibt es in Woefwinkel auch noch den Airbuggy Carriage Royal, einen komfortablen Buggy auf 4 Rädern, in dem auch größere Hunde bis zu 55 kg spazieren fahren können.

Finde das perfekte Modell für deinen Hund aus unserer großen Auswahl an Hundefahrradanhängern und Hundebuggys von Doggyride, InnoPet, Piccolocane und Airbuggy. Wir helfen dir gerne bei der Auswahl!