U kunt op verschillende manieren betalen via ?. U kunt direct online betalen via MisterCash, ING, KBC, iDeal of PayPal. Op deze manier staat het geld direct op onze rekening en kan uw bestelling het snelst verstuurd worden.

Is het product dat u besteld heeft niet naar wens? Dan kunt u het product ruilen of retourneren. U dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

RETOURFORMULIER DOWNLOADEN

 • U dient ons binnen 7 dagen op de hoogte te stellen van uw retour product. Dit dient u te doen middels een e-mail  info@woefwinkel.be . Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden.
 • Het artikel dient binnen 7 dagen na aanmelding van retour terug gestuurd te zijn. Het artikel dient voldoende gefrankeerd te zijn. U kunt het artikel retour sturen naar:
  Luxury Pets , Diesveldstraat 46 , 8553 Otegem ( Belgie)
 • Wij raden u aan om een bewijs van verzending te bewaren. Luxury Pets  is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging tijdens de verzending.
 • Het artikel dient terug gestuurd te worden in de originele productverpakking, ongebruikt, ongewassen, niet beschadigd en met evt. aangehechte kaartjes.

  Let op: Indien een item speciaal naar uw wensen aangepast is aanvaarden we geen retours. We hebben het item namelijk speciaal voor u gemaakt

 • Indien u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of ander artikel rekenen wij alleen de evt. meerprijs van het nieuwe artikel. De verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor uw eigen rekening.  De verzendkosten voor het terugsturen van het geretourneerde product naar u zijn eenmalig voor ons. De eventuele meerprijs dient u vooraf te voldoen op ons rekeningnummer: BE33 1030 6226 2146
 • Bij verzoek tot restitutie wordt het aankoopbedrag (minus de door ons gemaakte verzendkosten) binnen 14 dagen retour gestort op uw bank of  giro rekening.
 • Alleen voldoende gefrankeerde retourzendingen worden aangenomen. Niet voldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd en gaan weer retour afzender.

Verzendkosten naar België en Nederland:

België
Vast tarief via Bpost: 6,95 euro

Gratis verzending vanaf 75 euro

Afhalen: gratis

Nederland
Vast tarief Bpost: 9 euro

Gratis verzending vanaf 150 euro

Luxury Pets

Diesveldstraat 46

8553 Otegem (België)

+32 (0) 476 40 49 91

+32 (0) 478 49 40 58

E-mail: info@woefwinkel.be